Diagnose van de Moderne Filosoof: op de radio & boekpresentatie

Op zondag 8 april de boekpresentatie in Nijmegen, en vorige week op radio 1 kort mijn boek toegelicht. Hoogste tijd voor een update dus.

Sinds vorige week ligt mijn eerste boek in de Nederlandse boekwinkel… ‘Diagnose van de Moderne Filosoof: Waarom filosofen gek zijn‘, uitgeven door Damon.
Spannende tijden dus. Zeker ook met de boekpresentatie volgende week, waar ik samen met Prof. Edith Brugmans het boek zal bespreken. Op zondag 8 april, vanaf 15:30 in Boekhandel Roelants te Nijmegen. Iedereen is van harte welkom op dit feestje.
Op Radio 1 in het programma Nooit Meer Slapen werd ik afgelopen donderdag kort geinterviewd over het boek, wat je hier terug kunt luisteren:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ujh9TndkaAI]
Dat was een hele nieuwe ervaring, zeer leerzaam. Want hoe vat je een boek samen in 6 minuten, waarbij je de lezer wilt uitnodigen en het niet te zwaar wilt maken, en toch wil aangeven dat het een filosofisch boek is dat over best grote vragen gaat. Of dat gelukt is? Jullie mogen het zeggen…

Maar ook spannend omdat de eerste lezers feedback beginnen te geven… Vooralsnog door foto’s te sturen als bewijs dat ze het boek aan het lezen zijn…
Prof. Edit Brugmans was in ieder geval erg enthousiast, en ik zie dan ook erg uit naar de vragen die ze me tijdens de boekpresentatie zal gaan stellen.
Wie weet tot dan!
En tot die tijd… een inkijkexemplaar kun je hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *